spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriNoua mafie din Republica lui Ghiță: „Mardare”, Portocală și SRI

Noua mafie din Republica lui Ghiță: „Mardare”, Portocală și SRI

-

INVESTIGAȚIE PRELUATĂ DIN INCISIV DE PRAHOVA:

- Reclama -

Investigaţia jurnalistică despre grupul de la “BRAVO” (din fruntea căruia, după zdreanţa de fals procuror, Negulescu, astăzi i-a mai picat un cap, col. Iancu Sabin, şeful SRI Prahova) începe să ne ducă către zone extrem de sensibile, mai tenebroase decât credeam la început, a căror devoalare – dacă nu eşti prudent în abordare – rişti să te trezeşti fie lovit de vreo basculantă şi aruncat într-un tomberon, fie să faci pneumonie (glonţul rece, plămânul cald..).

  1. Pentru încălzire, să începem cu unele chestii obişnuite, prozaice. De exemplu că „Mardare” are nişte terenuri agricole concesionate de la SGU, de la tovaraşul lui, Donald Constantin (aflate pe undeva prin spatele Hipodromului), pentru care nu a plătit nicio leţcaie. Cică nu i-a cerut Donald, şi de aceea nu a achitat dividendele. Legătura lui Stanciu cu Donald a fost sudată de prietenul comun, „Portocală”. Siguranţa etalată de Donald Constantin are la bază exact legătura dintre acesta şi, de acum, fostul procuror Mircea Negulescu, dar şi relaţia de prietenie cu, tot de acum, fostul şef al SRI Prahova, Sabin Iancu. O fire sensibilă şi tandră, directorul Donald Constantin a trimis în 2016 mai multe aranjamente florale la unitatea SRI pentru Sabin Iancu, dar si la DNA Ploieşti pentru Mircea Negulescu, prin omul de incredere, Mirea Paul, fost puscariaş, angajat la SGU în 2012, care a prejudiciat societatea cu peste 200.000 lei noi, bani pe care a recunoscut ca şi i-a însuşit. Până la această oră, acest Mirea Paul nu are nicio problemă, bazându-se pe protecţia lui Donald Constantin.

Unchiul procurorului Mircea Negulescu este angajat la SGU Ploieşti, probabil a se identifica în persoana numitului Jinga Boris, din cadrul biroului de Blocari Ridicari Auto (cel cu identificarea în municipiul Ploiesti a autovehiculelor abandonate). Cu o laborioasă activitate, această structură nu a identificat în 2016 nicio maşină în această stare. Cu siguranţă, omul are „orbul găinii”.

  1. Să continuăm cu „Mardare” şi să ne punem memorabila întrebare rostită de unul dintre titanii comediei cinematografice româneşti: „Ce avem noi aici?!”

Sinceri să fim, nici noi nu ştim prea bine, dar să încercăm!

Povestea spune că doua surori gemene din Buzău, Iordache Cristina şi Iordache Laura Maria, foste animatoare de televiziune, s-au căpătuit: Laura Maria (28 ani) s-a măritat cu sexagenarul Mihai Bujor Sion (63 ani, fost soţ al actriţei Ioana Pavelescu), copilul de suflet al fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, iar Cristina (care a fost cuplată cu Sebastian Vladescu şi cu Renio, fiul vitreg al decedatului afacerist Dan Grigore Adamescu) este acum iubita lui Stanciu George, zis “Mardare”, ginerele fostului primar al Ploieştiului, Calotă Emil, de a cărui fiică, Iulia, s-a despărţit de câţiva ani (probabil nu pentru că ea nu mai corespundea, ci… funcţia şi potenţa financiară a socrului).

Mihai Bujor Sion (“o lepră profesionistă” cum l-a caracterizat Serghei Niculescu Mizil într-un interviu acordat lui Toma Roman jr. de la jurnalul.ro pe 4 martie 2008 şi „un turnător la Securitate”, calitate atribuită de Teodor Baconschi într-o postare pe Facebook), este de profesie “diplomat”. Am folosit ghilimelele deoarece ne este complet neclară dobândirea acestei demnităţi de către individ, deşi a fost consul general al României la Los Angeles, şef de misiune în Regatul Thailandei la Bangkok prin 2009, în prezent fiind Însărcinat cu afaceri a. i. la Manila, Filipine. Unde, de altfel, cei doi îndrăgostiţi îşi fac vacanţele, invitând şi pe perechea „Mardare” – Cristina, asta când nu petrec cu şampanie scumpă la „Loft” şi nu-şi etalează Mercedesul Benz Clasa S Cabriolet (B-212-MMS), care are „modestul” preţ de catalog de numai 139.278 euro.

Până aici, avem numai divorţuri, recuplări, lux, opulenţă, vedete de prima pagină de Cancan şi Spy, un profitor, pe numele lui de scenă „Mardare”, căruia nu-i mai ajungeau banii şi relaţiile fostului tata socru şi nici Iulia nu-i mai satisfăcea setea nestăvilită de „cultură”, precum şi un informator al Securităţii. Pentru a respecta adevărul istoric, să spunem că nici Iulia fostă Stanciu, născută Calotă, nu a suferit de pe urma despărţirii de imberbul său soţ, Milf-eta cuplându-se cu Radu Timiş jr., fiul cel mare al patronului companiei Cris-Tim, cu 10 ani mai tânăr decât ea, dar a fost văzută roind şi în jurul lui Bogdan Doicescu, fiul omului de afaceri Raul Doicescu, care deţine Bog’Art, dezvoltator imobiliar pe segmentul de clădiri de birouri din Bucureşti, cu o cifră de afaceri de multe sute de milioane de euro.

De aici încolo, însă, avem ceva care ne înfioară. Niscai oameni cu grade de prin nişte servicii militare de informaţii ar afirma (noi nu credem asta în ruptul capului!), că Bujor ar fi agent rus al GRU. Este adevărat că el l-a dus pe Ion Iliescu în decembrie 1989, la TVR, cu maşina personală (că doar era taică-su adoptiv!). Adică, după ce Bujor Sion a pierit într-un accident aviatic lângă Sibiu, fiul său, Mihai Bujor Sion, a fost crescut de Ion Iliescu. Pentru gestul din decembrie, răsplata nu a întârziat să vinăProtejatul a fost numit in 1990 primul şef de Cabinet al preşedintelui Iliescu şi, ulterior, consilier prezidenţial pe probleme economice. Şi-a continuat cariera în Statele Unite, unde până în 1998 a reprezentat România în funcţia de consul general la Los Angeles. Una dintre cele mai frumoase vile din Primăverii, cea de pe Strada Herastrau 35, este pe numele Ioanei Pavelescu, dupa cum titra ziarul Tineretul Liber in iulie 1991. Mihai Bujor Sion, în schimb, intrase în posesia unei case din fondul de protocol al statului, învecinată cu vila lui Petre Roman, din Intrarea Gogol. De altfel, Bujor Sion a fost unul dintre activiştii de frunte ai PCR, cerber al presei româneşti în comunism, printre prietenii săi numărându-se şi fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, aceasta fiind una din explicaţiile mentoratului lui Iliescu asupra fiului său după moartea acestuia.

Dar, să rememorăm, povestite de martori, câteva episoade din groaznicele zile şi nopţi ale aşa+zisei Revoluţii de la 1989. SERGIU NICOLAESCU: „La Televiziune au intrat Mihai Bujor Sion şi Ioana Pavelescu, care era soţia lui, şi cu soţia mea, Gabriela Nicolaescu. În noaptea de 21 spre 22, ei dormiseră la mine acasă, eu nefiind acasă. După ce m-am certat cu Caramitru, Bujor vine la mine. Zice: «Vrei să-l chem pe Iliescu? Şi mi-am adus aminte că Titus Popovici îmi tot zicea de Ion Iliescu ăsta». Şi a plecat acasă la Iliescu. Venise cu un adjunct al lui de la Casa Scînteii şi coborâseră din maşiniŞi Mihai Bujor îi spune: «Domnule Iliescu, Sergiu Nicolaescu vă invită la Televiziune». Şi Iliescu s-a urcat în maşina lui Mihai Bujor. Aşa a ajuns Iliescu la Televiziune”. Imediat ce a intrat Iliescu în studioul 5, a venit un bătrânel cu o geacă de fâş, albastră, şi cu o sacoşă de un leu în mână. A intrat la WC şi s-a schimbat în … general de armată! Era Nicolae Militaru !
ALT MARTOR: „A ieşit din WC când a ieşit şi Iliescu din studioul 5. Au vorbit amândoi cu Nicolaescu şi l-am auzit pe Iliescu spunând: „Trebuie să mergem şi la Ambasada Sovietică”. Am văzut roşu în faţa ochilor şi m-am repezit spre Iliescu: „Ce să căutaţi acolo? Nu v-aţi săturat de ei?”. Cascadorul lui Nicolaescu m-a ţinut, iar Iliescu a întrebat: „Cine-i tânărul?”. Nicolaescu a răspuns: „E băiatul nostru, de la Revoluţie”. Iliescu mi s-a adresat: „Dragă, tu eşti tânăr, nu cunoşti, dar aşa trebuie”.

QED! Altă întrebare!

Pe de altă parte, dar în aceeaşi ordine de idei, să vă facem legătura cu prezentul. Junele „Mardare” a deschis o filială media TV a RepublikaNews cu sediul în Ploieşti la… Chişinău. Este doar o ştire! Cei care trebuie să o transforme în informaţie sunt alţii!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...