spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriNOUĂ ÎNREGISTRARE ȘOC CU PROCURORUL ”PORTOCALĂ”: Știi că sunt nebun cu capul

NOUĂ ÎNREGISTRARE ȘOC CU PROCURORUL ”PORTOCALĂ”: Știi că sunt nebun cu capul

-

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit în direct la România TV cum erau influenţaţi martorii de celebrul procuror Negulescu în dosarul Ponta-Blair. Înregistrarea Este una dintr cele mai dure apărute în spaţiul public cu procurorul de la unitatea de elită a DNA, din Ploieşti, transmite România TV.

- Reclama -

Liderul Pro România, Victor Ponta, îi solicită ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, să acționeze împotriva procurorilor Onea și ”Portocală”, aceștia fiind procurorii care au produs o mare nemulțumire publică, după ce au apărut înregistrările controversate.

TRASNCRIPTUL ÎNREGISTRĂRII

Măi, tu nu înțelegi. Ideea mă deranja… Deci nu mă deranja… Din partea mea ce poate să iasă – 0- Poate să iasă să spună ”Domnule, s-a BEEEP cu Negulescu”, m-ai înțeles? Ceea ce e urât, e foarte urât… Mă ia capul și pe chestia asta, da? – – Și nu e în regulă. Bă, eu nu am sentiment de frică. Eu nu știu de frică.  – Ori dacă nu, BEEEP mea, care pe care. – – Ori mă duc eu și mor, ori moare el. Îl BEEEP în gură, mânca-ți-aș. Daună totală, pentru că dovedește de fapt, e un jegos, un șantajist, un maimuțoi… Da? –  – Și-l paradesc, uită-te la mine – 0.41 – Bă, cu mine nu se joacă lumea, uită-te la mine. Tu știi că nu am sentiment de frică. Că alfel mă așa… Cu Negulescu merge cu vorbă bună, cu lugu-lugu… Pe Negulescu dacă l-ai amenințat, l-a luat capul instantaneu și nu vrea decât să vadă sânge. Atâta. Nu-l mai interesează altceva, da? – L-am paradit, îți dai seama. Dacă am scos-o pe-asta s-a jucat meciul. Adică el e pa. Ca să nu fie uimit. Nu se poate așa ceva. Nu a ajuns să mă facă pe mine un BEEEP de-ăsta, nu te supăra.  – Îți dai seama ce paradeală îi dau? Dau foc la lumea politică, uită-te la mine, știi că sunt nebun. Politica se face în piață. La bizonul mioritic îi mai dai un covrig, o tigaie, o de-asta, mă-nțelegi? O să ia foc toată țara. O să ia foc toată țara, crede-mă. – El zice de Ponta, voi nu ziceți nimic. Deci alea nu sunt jocuri politice corecte. Eu spun așa, din punctul meu de vedere am analizat foarte clar situația. Eu știu sigur că ăsta o să reitereze chestiile cu Toader, cu BEEP. Și poate o să aibă două poze cu mine și cu George la un bar sau cu mine și cu nu știu cine și o să-mi dea o poză cu casa. Care nu mă afectează, că nu sunt fapte penale, că George nu e vreun infractor..Dar dacă ai dat-o în de-astea e paradeală… E care pe care. O să-l paradesc într-un dosar penal și asta înseamnă că nu o să știe decât instanța și… ce-o da legea, mâncați-aș gura. –  – Eu îmi bag BEEEEP în BEEEEP – – Deci tu hotărăște-te că eu știi că-s nebun cu capul și eu nu stau prea mult .

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...