spot_img
27.4 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăExterneNoua "Bond Girl"

Noua „Bond Girl”

-

După spectaculoasa apariţie a actorului spaniol Javier Bardem în rolul personajului negativ din „Skyfall”(2012) al seriei James Bond, o altă actriţă de origine spaniolă se alătură distribuţiei viitorului episod din saga agentului 007, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

- Reclama -

Este vorba de actriţa cubanezo-hispanică Ana de Armas, noua „Bond Girl”, potrivit anunţului făcut joi de regizorul american Cary Fukunaga, într-un eveniment transmis online din Jamaica.

Cel de-al 25-lea lungmetraj din seria James Bond, fără titlu încă, îi va avea de asemenea în distribuţie – potrivit acestui eveniment organizat de studioul Universal – pe actorul american Rami Malek, laureat recent cu Oscar pentru interprearea magistrală a lui Freddie Mercury în Bohemian Rhapsody.

Viitorul episod din seria James Bond va marca şi reîntoarcerea actriţei franceze Lea Seydoux, care a apărut deja în 2015 în „Spectre” şi care va relua rolul doctoriţei Madeleine Swann.

Este un pas important în cariera internaţională a tinerei actriţe Ana de Armas care a apărut în serialele spaniole „El Internado” sau „Hispania”. Totuşi la vârsta de 30 de ani, ea se poate lăuda cu o carieră promiţătoare la Hollywood: a jucat alături de Harrison Ford şi Ryan Gosling în „Blade Runner 2049”, are un film gata de lansare, patru în postproducţie, în timp ce participă la filmările altora două. Deocamdată nu se ştie ce rol va juca Ana în viitorul James Bond.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...