spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăSocialNou șef al Poliției Române: Antena 3 vorbește de un dosar al...

Nou șef al Poliției Române: Antena 3 vorbește de un dosar al DNA/ Ministrul de interne: Privind existenţa unui dosar penal, nu vreau şi nu pot să speculez

-

Chestorul general de poliţie Ioan Buda a fost împuternicit, marţi, pentru a îndeplini funcţia de inspector general al Poliţiei Române.

- Reclama -

Potrivit Monitorului Oficial, marţi a încetat împuternicirea lui Cătălin Ioniţă în această funcţie.

Cătălin Ioniţă a cerut MAI încetarea împuternicirii în funcţia de inspector general al Poliţiei Române, din considerente personale, anunţă Ministerul de Interne.

Antena 3 susține că schimbarea lui Ioniță ar fi survenit că i s-ar pregăti un dosar la DNA.

„Nu îi pot reproşa nimic lui Cătălin Ioniţă. A fost o cerere personală de încetare a împuterniciirii şi, în acel moment, nu cred că existau alte soluţii din partea ministrului. Referitor la afirmaţiile privind existenţa unui dosar penal, nu vreau şi nu pot să speculez eu. Asta sunt convinsă că poate să facă domnul Ioniţă. Eu i-am promis că nu voi comenta decizia personală a dânsului de solicitare a încetării împuternicirii şi cred că o va face. Aşa cum îl cunosc, va explica de ce a făcut această solicitare”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, la Antena 3.

Reacţia ministrului Afacerilor Interne a venit în contextul în care, în spaţiul public, au apărut informaţii potrivit cărora Cătălin Ioniţă ar fi vizat de un dosar penal.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...