spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeNOU SCANDAL ÎN GUVERN/ Dragnea ACUZĂ: Vicepremierul Daniel Constantin a plecat la...

NOU SCANDAL ÎN GUVERN/ Dragnea ACUZĂ: Vicepremierul Daniel Constantin a plecat la ski în Austria

-

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marți, că l-a supărat foarte tare declarația copreședintelui ALDE Daniel Constantin potrivit căreia în Guvern există o discuție pe tema introducerii unor impozite diferențiate pentru anumite tipuri de venituri.

- Reclama -

„Poate spune aceste lucruri la ALDE, când au ședință de partid. În coaliție se respectă programul de guvernare pe care ni l-am asumat împreună. (…) Pe mine m-a supărat foarte tare acea declarație. Eu am sperat că toată lumea înțelege că acest program de guvernare, care e făcut la rigoare, să fie respectat”, a spus Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a mai spus că vicepremierul Daniel Constantin nu a avut niciun fel de calitate să afirme acest lucru, adăugând că nu crede că a vorbit cu rea intenție.

Pe de altă parte, Dragnea a susținut că a aflat și el din presă despre vicepremierul Daniel Constantin că se află la schi în Austria, în timp ce în țară se acționează pentru limitarea efectelor ninsorilor și gerului.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...