spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăAnalizeNou scandal cu fraude la vot în USR

Nou scandal cu fraude la vot în USR

-

Alegerile pentru noul birou de conducere a USR Diaspora au stârnit un nou scandal după ce aproximativ 700 de membri s-au plâns că nu pot vota, iar Biroul Național (BN) al partidului a refuzat o propunere pentru a rezolva situația. Conflictul a culminat cu un schimb de replici între europarlamentarul Ramona Strugariu și fostul ministru Cristian Ghinea, scrie ziare.com.

- Reclama -

Scandalul votului pentru USR Diaspora a culminat cu un schimb de replici acide între europarlamentarul Ramona Strugariu și fostul ministru al Investițiilor Cristian Ghinea. Strugariu l-a acuzat pe acesta din urmă pe un grup intern că șterge mesajele celor care s-au plâns de problema votului.

„Dragă Cristian Ghinea, ca de la europarlamentar la ministru, fără dramolete – nu mă caracterizează:Cu 700 de oameni lăsați fără drept de vot, mi se pare jenant să mai și blochezi oameni și să ștergi mesaje. Iar răspunsul tău nu-l comentez, fiindcă se reprezintă pe sine, dar vreau să pun print screen-ul care arată cum administratorii au suspendat dreptul de replică la mesaj după ce mi-ai răspuns. Ceea ce, sigur, nu e dramoletă, ci o realitate care se perpetuează în acest partid, pentru că e încurajată. Pentru că suntem adulți, și avem niște reguli ale respectului reciproc. Aș vrea să-l și resimt, uneori”, a afirmat Strugariu pe un grup intern.

De cealaltă parte, Cristian Ghinea a avut o reacție ironică.

„O tragedie incredibilă, dragă Ramona. Rog moderatorii să lase această postare, Ramona insistă să se facă de râs și e dreptul ei. Hugs”, a reacționat Ghinea.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img