spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeNordis Group promovează inițiativa și albumul de fotografie Romania Now în cadrul...

Nordis Group promovează inițiativa și albumul de fotografie Romania Now în cadrul unui eveniment in Pavilionul României la Expo 2020 Dubai

-

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/re-descopera-romania/foto-nordis-group-promoveaza-initiativa-si-albumul-de-fotografie-romania-now-in-cadrul-unui-eveniment-in-pavilionul-romaniei-la-expo-2020-dubai-20528008

- Reclama -

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Nordis Group, Sponsor Oficial al Pavilionului României la Expo 2020 Dubai, a organizat marți seara un eveniment special care a pus accent pe promovarea talentelor, antreprenorilor romani de success si inițiativa Romania Now. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Pavilionului Romaniei la Expo Dubai si a numarat printre invitati nume importante din business, imobiliare, media si membri ai corpului diplomatic acredit in Emiratele Arabe Unite precum Ferdinand Nagy, Comisar General al României la Expo 2020 si Nicoleta Teodorovici, Consul General al României în Emiratele Arabe Unite.

Prin acest eveniment, compania subliniază importanța susținerii de activități de networking și socializare care au scopul de a întări eforturile dedicate promovării economice, culturale și turistice. Totodată, aceste activități au importanța accentuării poziției țării noastre la nivel internațional ca promotor al parteneriatelor între diverse organizații, industrii și teritorii. Evenimentul „Let’s celebrate, connect & create new opportunities” a fost deschis publicului, turiștilor români interesați să viziteze Pavilionul Romaniei la Expo 2020 Dubai, dar și românilor care locuiesc în Emiratele Arabe Unite.

De asemenea tema evenimentului a fost strâns legată de inițiativa Romania Now, lansată de Nordis Group în urmă cu câteva luni, reprezentând cea mai amplă mobilizare de talent și forțe pentru a crește percepția pozitivă asupra României, prin diverse acțiuni și campanii desfășurate atât în țară, cât și în afara granițelor. Pe lângă live entertainment, invitații au admirat expoziția de fotografie Romania Now, iar invitatul serii Cristian Onețiu, a susținut un discurs despre antreprenoriat, antreprenori români de success, provocări și oportunități în domeniul imobiliarelor și business în general. Antreprenor cu o experiență de peste 15 ani și fondatorul Life Care, mentor și fondator al programului Scale Up 1000, Cristian Onețiu este o inspirație pentru antreprenorii din România, oferindu-le posibilitatea să învețe din experiențele sale personale. ,,Este o bucurie și o onoare să susținem antreprenorii români care doresc să își dezvolte afacerile în Emiratele Arabe Unite iar Nordis Group reprezintă o poveste de succes, prin performanță, înalte standarde de calitate, creativitate și viziune avangardistă. Românii din emirate sunt interesați să investească ,, acasă în România’’ și promovarea oportunităților din țara noastră reprezintă o prioritate pentru agenda noastră de diplomați. Un segment țintă este desigur și cel al investitorilor străini din EAU, localnici sau rezidenți,  cărora de fiecare dată le menționam : vizitați România ca turist, veți fi cuceriți de frumusețea țării noastre și de oportunitățile de afaceri și suntem siguri că veți reveni ca investitor! Evenimentul Nordis Grup de la Pavilionul României la EXPO 2020 Dubai a fost deosebit și prin faptul că a adus în atenția oaspeților o expoziție de artă fotografică Romania Now , prilej de nostalgie și dor de casă pentru românii din comunitate și de admirație pentru frumos pentru vizitatorii străini” a declarat Consulul General al României în Emiratele Arabe Unite, Nicoleta Teodorovici.

„Am ales să susținem Pavilionul României în cadrul Expo 2020 Dubai, în calitate de Sponsor Oficial datorită faptului că rezonăm cu misiunea și obiectivele expoziției, întrucât ne dorim să promovăm inovații și concepte noi care au un impact pozitiv și pot modela lumea. Suntem mândri că susținem aceste eforturi la nivel internațional și că suntem implicați activ în promovarea imaginii României. Evenimentul din cadrul Pavilionului României la Expo a fost dedicat în primul rând românilor, doream să creem un motiv de întâlnire și să oferim o seară specială turiștiilor români și rezidenților din Emirate. Ne bucură faptul că am avut prilejul să promovăm inițiativa România Now în cadrul Expo 2020, sunt un susținător al afacerilor românești, al talentelor și poveștilor de success din țară, prin urmare cu siguranță vom replica genul acesta de evenimente”, a declarat Emanuel Poștoacă, președinte Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo, Nordis Travel și Nordis Property Management.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...