spot_img
22.7 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalizeNORDIS Group începe livrările din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia

NORDIS Group începe livrările din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia

-

Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, anunță oficial că în luna iulie a acestui an începe livrarea unităților hoteliere și rezidențiale din etapa I a ansamblului Nordis Mamaia. Până la finalul anului, dezvoltatorul estimează că va preda până la 1.000 de proprietăți din proiectul său situat la malul mării. În prezent, unitățile din clădirile hoteliere 1 și 2 ale ansamblului Nordis Mamaia sunt finalizate în proporție de 95% și vor fi livrate începând din vară, când se vor încheia și contractele de vânzare-cumpărare cu proprietarii. Cele două corpuri hoteliere fac parte din cel mai mare ansamblu hotelier și rezidențial de 5 stele de pe litoralul românesc, transmite Profit.ro.

- Reclama -

Localizat în zona de Nord a stațiunii, Nordis Mamaia este o dezvoltare imobiliară unică în România, un mix între segmentul rezidențial și cel hotelier, completat de zone de relaxare și facilități ce confirmă standardul unui hotel de 5 stele: piscine interioare și exterioare, spa de 3.200 mp, 12 restaurante și cafenele, cinema, sală polivalentă, galerie comercială cu branduri premium, loc de joacă pentru copii, centru de recuperare medicală, plajă privată de 26.000 de metri pătrați.

Începând cu luna iulie a acestui an, investitorii Nordis vor deveni proprietarii investiției lor și vor primi toate beneficiile garantate. Respectând politica agreată contractual, compania va achita un venit lunar fiecărui proprietar care a investit într-o cameră sau un apartament de hotel. Conform randamentului anual de 7% garantat, chiriile pe care le vor primi investitorii pot depăși și 1000 euro. Totodată, Nordis Group dezvoltă etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia, situată chiar lângă cele 4 corpuri deja construite la mare. Etapa a doua cuprinde peste 1160 de apartamente rezidențiale și numeroase servicii și facilități de 5 stele: piscine exterioare, sală polivalentă cu peste 1.000 de locuri, centru de recuperare medicală, casino VIP, spații comerciale. În prezent este finalizată fundația de piloți forați pentru corpurile din etapa a doua. Pentru aceste proprietăți, cumpărătorii pot beneficia opțional de mobilare la standardul de calitate Nordis, precum și de serviciul de property management. Acest serviciu presupune închirierea unității prin intermediul Nordis, fără alte griji din partea proprietarului în ceea ce privește găsirea chiriașilor, curățenia și gestionarea proprietății.

Compania Nordis Group, prin divizia Nordis Hotels, se va ocupa integral de operarea hotelului, fără griji sau riscuri pentru investitorii din hotel. Mai mult, fiecare proprietar are beneficiul unei vacanțe de 7 zile în fiecare an în unitatea pe care o deține, bucurându-se de confortul și calitatea oferite de un hotel de 5 stele.

„În contextul inflației în creștere, unitățile hoteliere Nordis Mamaia reprezintă la acest moment un produs financiar sigur, garantat cu o proprietate imobiliară. Avantajul major al unei astfel de investiții îl dețin cei care au cumpărat încă din stadiul de construire și care se bucură de o apreciere în timp cu până la 40% din valoarea proprietății. Am vândut 90% din stocul hotelier la mare, 100% din cel de la Sinaia și 50% din unitățile hoteliere de la Brașov, ceea ce validează atractivitatea produsului și a acestui model de business nou pentru România. Ne-am asumat rolul de pionier și ne ținem de promisiune: inovăm, livrăm și oferim cel mai înalt standard de calitate în dezvoltări imobiliare”, declară Emanuel Poștoacă, Președinte și Fondator Nordis Group. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img