spot_img
22.9 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăMehedințiNOILE APARATE ȘI ECHIPAMENTE MEDICALE AU AJUNS LA SPITALUL DIN VÂNJU MARE

NOILE APARATE ȘI ECHIPAMENTE MEDICALE AU AJUNS LA SPITALUL DIN VÂNJU MARE

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers pe șantierul Spitalului Orășenesc Vânju Mare, pentru a verifica stadiul lucrărilor realizate de Consiliul Județean Mehedinți.

“Mai sunt câteva lucrări de efectuat la interior în unul din corpurile nou construite, trebuie amenajată curtea, s-au realizat toate instalațiile și se lucrează acum la punerea lor în funcțiune.

Pe de altă parte, la Vânju Mare, au ajuns deja primele aparate medicale achiziționate în cadrul proiectului cu fonduri europene accesate prin PNRR, în valoare de aproape 5 milioane lei.

O echipă de specialiști lucrează la instalarea aparatului radiologic performant care a fost adus. Au mai fost livrate un aparat Doppler color, un mamograf cu tomosinteză și patru aparate ecograf.

Pentru dotarea Spitalului Orășenesc Vânju Mare este nevoie în continuare de fonduri pe care le vom asigura de la bugetul Ministerului Sănătății și de la bugetul județului.

Mă bucur să văd că și la Vânju Mare, la fel ca în celelalte locații în care am derulat investiții în infrastructura de sănătate, lucrurile intră in linie dreaptă și vom putea reporni activitatea medicală.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img