spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăAnalizeNoi înregistrări șoc din DNA: Plânsetele fostei șefe AEP

Noi înregistrări șoc din DNA: Plânsetele fostei șefe AEP

-

Apar noi înregistrări de la DNA Ploiești. De această dată, în ele apare Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP. Miercuri seară, la RTV, a fost dată publicității o nouă înregistrare, în care fosta șefă a Autorității Electorale Permanente apare față în față cu procurorii. Aceasta se află alături de un avocat, iar procurorii compun și scriu declarația de recunoaștere, în numele Anei Maria Pătru, care plânge.

Anterior, Ana Maria Pătru a afirmat că avocatul i-a fost impus, iar procurorii au scos-o din închisoare pentru a semna declarația de recunoaștere, sub promisiunea de a fi eliberată.

„Eu sunt în acele imagini. Asta a fost soluţia ca să ies de acolo şi să ajung la copilul meu. La solicitarea procurorilor de caz a trebuit să renunţ la avocatul meu. Lucian Onea a fost cel care mi-a cerut asta. Altfel nu puteam să ies din arest în acea perioadă. Ovidiu Bulai, avocatul meu, era plătit de denunţătoarea mea. Nu am fost auzită, deşi am depus memorii şi plânegri, dar ăsta e statul de drept. Aceste înregistrări sunt imagini dureroase din viaţa mea. A fost o perioadă dificilă”, a spus Pătru.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img