spot_img
1.7 C
București
luni, decembrie 4, 2023
AcasăDezvaluiriNoi informații explozive despre presupusa moarte a șefului #HexiPharma: SRI ar fi...

Noi informații explozive despre presupusa moarte a șefului #HexiPharma: SRI ar fi luat IMAGINILE VIDEO CHEIE

-

Un specialist al SRI însoțit de o echipă de polițiști ar fi ridicat unul din dispozitivele cheie care ar fi filmat mașina lui Dan Condrea, patronul #HexiPharma, înainte de impactul cu un copac care ar fi dus la presupusa moarte a acestuia, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ CEI 4 GENERALI CHEIE DIN SRI DE LA CORBEANCA/ Și șeful Protecției Interne locuiește lângă locul accidentului șefului #HexiPharma

În exclusivitate pentru „Evenimentul zilei”, un martor a declarat că există o cameră de luat vederi care ar fi putut surprinde chipul celui aflat la volanul mașinii implicată în accident și s-ar putea vedea dacă a fost, într-adevăr, Dan Condrea, în timp ce se îndrepta dinspre orașul Buftea spre comuna Corbeanca, din județul Ilfov. Este vorba despre una dintre camerele video amplasate la intrarea în Rombiz, societatea distribuitoare de electrocasnice, aflată chiar la intrarea pe drumul județean (DJ) 101 Buftea-Corbeanca. De acolo, până la locul accidentului este o distanță de circa un kilometru, care poate fi străbătută, cu mașina, într-un minut, mai scrie EVZ.

Sub protecția anonimantului, unul dintre angajații Rombiz a povestit că polițiștii au venit să verifice imaginile societății abia marți, la trei zile după accident, „după ce le-au verificat pe cele din Corbeanca”. Așa cum a dezvăluit „Evenimentul zilei”, tot în aceeași zi polițiștii au căutat indicii și la complexul rezidențial, situat la ieșirea din satul Tamași, spre locul accidentului. „Le-au vizionat, și-au notat și au plecat”, a spus martorul. Apoi, vineri, după ce „Evenimentul zilei” a scris despre „dispariția misterioasă” a lui Condrea de pe camerele de luat vederi, timp de aproape 30 de minute, polițiștii s-au întors, însoțiți de „un specialist”, cel mai probabil de la SRI.Echipa venită la fața locului l-a scos, pur și simplu, pe agentul de pază din ghereta lui și au stat să vizioneze imaginile. Niciun responsabil al societății nu a fost lăsat să se apropie. Se pare că ceea ce au văzut a fost extrem de important, deoarece unul dintre membrii echipei sosite la fața locului s-a urcat în mașină, a demarat în trombă și, în doar jumătate de oră, s-a întors cu „o ordonanță de la procuror”. Spre surprinderea angajaților, „specialistul” nu s-a mulțumit doar cu imaginile, pe care le putea copia pe un dispozitiv de stocare, gen DVD, ca și în cazul celorlalte societăți, din Corbeanca, ci a luat dispozitivul de supraveghere DVR. Mai mult decât atât, în graba lor, membrii echipei sosite la fața locului nu au întocmit nici măcar un proces- verbal, pe care l-au trimis abia luni către Rombiz, mai scrie Evenimentul Zilei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img