spot_img
28.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăPoliticaNoi imagini cu Clotilde la șmenuirea voturilor

Noi imagini cu Clotilde la șmenuirea voturilor

-

PSD a publicat sâmbătă pe pagina sa de Facebook un clip video preluat de la Antena 3 în care este prezentat un montaj de imagini care o arată pe Clotilde Armand şi despre care sursa amintită susţine că ar fi din momentul numărării voturilor pentru alegerea primarului Sectorului 1. Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt diferite de cele publicate vineri de România TV şi Antena 3, dar sunt din aceeaşi zi, 29 septembrie 2020, iar Clotilde Armand apare îmbracată cu pantaloni şi un sacou alb, pe sub care are o bluză roşie. Primarul Sectorului 1 este filmat la ieşirea dintr-un lift şi apare şi în imagini stând la intrarea în încăperea unde sunt sacii cu voturi. Potrivit Antena 3,  înregistrarea este făcută cu mai mult de o oră înaintea celei prezentate vineri, după cum reiese din data şi ora de pe imagini.

- Reclama -

„În scandalul voturilor fraudate de la sectorul 1, Clotilde Armand ne demonstrează că este un fel de Băsescu cu accent de mahala: deşi în imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi, ea dă vină pe pixelul albastru, devenit între timp bleu userist!  Îi vom ajuta pe bucureştenii din Sectorul 1, sătui de “realizările măreţe” ale doamnei primar – circ, şobolani şi munţi de gunoi – să o trimită urgent acasă! Haideţi să strângem semnături pentru #referendum!  Bon voyage, #Pixelotilde!“, scrie în postarea de pe contul de Facebook al PSD

- Advertisement -

În înregistrările publicate vineri de România TV şi Antena 3, o femeie despre care PSD şi sursele amintite susţin că ar fi Clotilde Armand apare chiar în încăperea cu sacii cu buletine de vot. Clipul publicat vineri conţine imagini din aceeaşi zi, 29 septembrie 2021, dar la distanţă de peste o oră de imaginile în care apare cu claritate Clotilde Armand.

- Advertisement -

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img