Noi dezvăluiri despre cheful lui Bacchus de la Guvern: Un afacerist a cărat sticle de whisky în zona de securitate 0. Orban se încurcă în ore

0

Orban declară, în funcție de publicația la care dă interviu, că a băut și fumat, în biroul său din Guvern, fără mască, fără distanțare socială, luni, 25 mai, ba de la ora 15,30, ba de la 18,30, adică după program. De ziua lui, cu mai mulți miniștri.A băut de la ora 13, vă garantez eu! Sau de la ora 13, eventual până la 18,30! Dar pe lângă băutura primită cadou sau cea pe banii contribuabililor, de la Guvern, a mai și cerut cineva din anturajul său, de la un afacerist, niste sticle de la Gavulin din ăla sau cum îi zice. Patru, mai exact, a scris pe facebook Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist, fost consilier la Ministerul Muncii, cel care a difuzat primul fotografia de la cheful din Guvern.

Care au trecut de SPP, în Guvern! Poate face cineva anchetă, că acolo e zonă de securitate clasa 0, sunt camere etc! Altfel, înțeleg că Orban nu poate trăi de grija mea și că spune presei că de la mine e poza! E, Orbane, dar eu nu am fost la ziua ta! Cât ai băut, Orbane, de m-ai visat la ziua ta?!, mai afirmă Vasilcoiu.

Fără distanțare, doar vicepremierul Raluca Turcan poartă masca sub bărbie, premierul Ludovic Orban bea bere și fumează, ministrul Transporturilor și Comunicațiilor Lucian Bode se delectează cu o șampanie, iar ministrul Economiei și Turismului Virgil Popescu consumă whisky.

Ministrul de externe Bogdan Aurescu savurează un trabuc și are pe măsuța de lângă un pahar de wkisky. Bineînțeles s-a luat și o gustare.

Whiskyul consumat, se observă că în sticlă mai e puțin pe fund, este Lagavulin. Costă circa 500 de lei o sticlă.