spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriNoi detalii despre cheful lui Kovesi cu Ghiță în crama Budureasa

Noi detalii despre cheful lui Kovesi cu Ghiță în crama Budureasa

-

Ion Cristoiu spune că poza cu Laura Kovesi la o cramă, depusă ca probă de Sebastian Ghiţă la Secţia de investigare a magistraţilor, va fi contestată. Jurnalistul a afirmat la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu” că ancheta se concentrează pe petrecerea de la cramă şi că a fost audiat şi Vasile Dîncu, transmite Mediafax.

- Reclama -

Ion Cristoiu spune că şi fostul ministru Vasile Dîncu a fost la audieri şi a dezvăluit că petrecerea unde Codruţa Kovesi s-a lăsat fotografiată a avut loc la Crama Budureasa.

“Cred că intenţia Laurei Codruţa Kovesi va fi, ca a tuturor celor chemaţi la judecată, să tărăgăneze şi, probabil, va cere expertiză. Cred că va mai contesta un lucru, faptul că, foarte important, informaţia data de mine, obţinută pe parcursul audierilor, nu a fost la el (n.r. Sebastian Ghiţă) acasă, ci a fost la Budureasa. Doamna Codruţa Kovesi când spune <instituţional> probabil că va susţine că da, a fost, dar a fost o manifestare unde a fost şi Dîncu, cred că de aia a şi fost chemat, domnul Dîncu a fost înaintea mea la audieri, şi toată conducerea SRI. Şi a spus că a fost o manifestare…am sărbătorit pe un domn, m-au invitat cei de la SRI şi de aia m-am dus, poate să conteste şi crama aia, nu ştiu, am auzit că este a lui Ghiţă, dar ştiu eu? Poate să ceară desecretizarea cramei de la Budureasca”, a afirmat Ion Cristoiu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...