spot_img
22.9 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăcoronavirusNoaptea minții cu prefectul de Galați. PMP: ”Proaspătul prefect numit pe filiera...

Noaptea minții cu prefectul de Galați. PMP: ”Proaspătul prefect numit pe filiera PNL, Eugen Hristache, a reuşit o performanţă demnă de noaptea minţii: a emis o hotărâre care stabileşte că ai voie să faci concerte în interior cu 30% din capacitate ocupată, dar este interzis sub orice formă să faci aceleaşi concerte în aer liber”

-

Preşedintele PMP Galaţi Cătălin Cristache a declarat că noul prefect numit pe filiera PNL Eugen Hristache a reuşit „o performanţă de noapte minţii” şi a emis o hotărârea care stabileşte că este voie să fie organizate concerte în interior cu 30% din capacitate ocupată, însă concertele în aer liber sunt complet interzise, transmite news.ro.

- Reclama -

„La Galaţi, proaspătul prefect numit pe filiera PNL, Eugen Hristache, a reuşit o performanţă demnă de noaptea minţii: a emis o hotărâre care stabileşte că ai voie să faci concerte în interior cu 30% din capacitate ocupată, dar este interzis sub orice formă să faci aceleaşi concerte în aer liber”, a scris Cătălin Cristache joi pe Facebook. Vicepreşedintele PMP la nivel naţional mai spune că  prefectul, prin această decizie „îi bate la fund pe cei de la OMS: în aer liber este mai periculos decât în spaţiu închis”. „Practic, îi bate la fund pe cei de la OMS: în aer liber este mai periculos decât în spaţiu închis. Doamne, apără şi păzeşte. Atât îi duce capul pe oamenii ăştia care ar trebui să pună stavilă coronavirusului. Între timp, 90 de noi infectări din 428 de teste – rată de pozitivarea apentă de 21,9%”, a completat Cristache.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...