spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăCulturăNikita Mikhalkov: Doar filmele în care există un anumit număr de actori...

Nikita Mikhalkov: Doar filmele în care există un anumit număr de actori LGBT sunt eligibile pentru o nominalizare la Oscar. Oscarurile au murit

-

Nikita Mikhalkov, un renumit regizor rus, căruia i s-a acordat un Oscar pentru drama sa Burnt by the Sun în 1994, a declarat sâmbătă că nu va mai fi posibil ca filmele rusești să se califice la Oscar, deoarece cerințele Premiilor Academiei contrazic valorile Rusiei. .

- Reclama -

Solicitat de un reporter TASS să comenteze cât timp crede că Rusia s-ar putea abține de la cursele pentru premiile Oscar, Mikhalkov a spus că asta va depinde de cât timp vor fi extinse criteriile actuale pentru câștigarea unui Oscar.

„Depinde de câți [ani] vor extinde regulile de acordare a unui Oscar, principiul eligibilității filmelor. <…> Cred că Oscarurile au murit și lucrăm în prezent la înființarea unei academii de film eurasiatice cu eurasiatice. premii care vor fi de ultimă generație, puternice și extrem de motivante. Dar acele filme vor fi luate în considerare pentru nominalizare care coincid cu valorile morale împărtășite de toate țările care se vor alătura academiei”, a spus Mikhalkov reporterilor înainte de a-și prezenta „12” la teatru. in Chita.

Între timp, filmele în care există doar un anumit număr de actori LGBT sunt eligibile pentru o nominalizare la Oscar, diversitatea rasială între actori fiind un alt criteriu cheie, a argumentat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img