Nicuşor Dan vrea 100.000 de lei de la simpatizanţi

0
601

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan a anunţat, pe facebook, că USR are nevoie de 100.000 de lei pentru a instala mai multe corturi pentru strângerea semnăturilor de susţinerea în vederea participării la alegerile parlamentare, Dan solicitând simpatizanţilor partidului să doneze câte 50 de lei, transmite news.ro.

”Avem nevoie de 100.000 de lei pentru a ajuta campania de strângere de semnături. Avem nevoie de aceşti bani pentru a instala mai multe corturi în toată ţara. Corturile nu sunt numai puncte de colectare şi strângere a semnăturilor, dar sunt şi cele mai importante moduri de a ne face cunoscuţi în localităţi unde prezenţa noastră este încă slabă. Haideţi să umplem împreună ţara de corturi USR”, a scris Nicuşor Dan.

El îi invită pe simpatizanţii partidului să doneze câte 50 de lei pentru ca USR să se regăsească pe listele de la alegerila parlamentare din 11 decembrie.

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partidul se apropie de 5000 de semnături strânse pe zi şi a menţionat că 10.000 este numărul care le-ar asigura cele 200.000 de semnături necesare participării la alegerile parlamentare, până în data limită, 27 octombrie.

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan a adresat, la începutul săptămânii trecute, pe Facebook, un apel simpatizanţilor partidului său în care le cere să se implice în campania de strângere de semnături pentru înscrierea partidului la alegerile parlamentare.