Nicuşor Dan: Lipsesc de la sedinţele Primăriei din cauza PSD

0
216

Nicuşor Dan, liderul Uniunii Salvaţi România, a declarat, luni, că responsabil pentru absenţele sale la şedinţele CGMB este PSD, care a blocat fuziunea dintre USB şi USR, iar el ar încălca legea dacă ar veni la aceste şedinţe, în plus, el acuzând-o pe Gabriela Firea că minte mai mult decât Sorin Oprescu, prin acuzaţiile că USB blochează proiectele din Capitală, pentru că Uniunea nu are majoritate în Consiliu.

”Acest lucru se datorează PSD”, a spus Nicuşor Dan despre acuzaţiile Gabrielei Firea privind absentarea sa de la şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

”În momentul acesta, formal, eu nu mai sunt membru USB, ci USR. Mandatul în CGMB este de membru USB. Din momentul în care am candidat la alegerile parlamentare, sunt membru USR. De ce nu pot să merg la şedinţe? Pentru că PSD a blocat procesul de fuziune”, a spus Nicuşor Dan, arătând că era doar o formalitate care ar fi trebuit să se încheie în luna octombrie şi care tergiversează din cauza social-democraţilor, care au contestat acest proces.