spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăALEGERI 2020Nicușor Dan îl pune la punct pe Vlad Voiculescu: Nu e treaba...

Nicușor Dan îl pune la punct pe Vlad Voiculescu: Nu e treaba ta

-

Primarul General al Capitalei Nicuşor Dan i-a replicat ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, care a cerut, în timpul şedinţei Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti, ca restricţiile din Capitală să fie menţinute. „Trebuie să învăţăm să ne împărţim competenţa. Eu ca autoritate locală am nişte atribuţii”, i-a răspuns Nicuşor Dan.

- Reclama -

Nicuşor Dan i-a sugerat ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu să nu se amestece în deciziile luate pentru Capitală.

Trebuie să învăţăm să ne împărţim competenţa. Eu ca autoritate locală am nişte atribuţii. Aşa scrie legea. Avem un Comitet Naţional care a luat aceste decizii şi a stabilit aceste rate de incidenţă. Am deja suficiente atribuţii ca să nu intru peste atribuţiile altora. Există un ministru al Sănătăţii, un Comitet Naţional, eu ca autoritate mă subordonez. În cuprinsul hotărârii, se scrie că se fac relaxările cu condiţia ca indicele să rămână sub 3, ceea ce e foarte probabil”, a declarat Nicuşor Dan.

Într-o scrisoare transmisă Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a cerut menţinerea restricţiilor din Capitală.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img