spot_img
14.8 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăLocale 2016Nicușor Dan, gafă în direct

Nicușor Dan, gafă în direct

-

Fără să ştie că era în direct cu susţinătorii săi, Nicuşor Dan a comis-o. În timp ce o femeie îi pune câteva întrebări, candidatul de la primărie o ignoră fără nicio jenă. Priveşte în altă parte sau se uita pe telefon. Când află că este în direct, îşi schimbă atitudinea. Nu pentru mult timp. La un moment dat, părăseşte nervos sesiunea live ce o anuţase pe facebook, considerând-o „neprofesionistă”, transmite B1 Tv.

Atât postarea cu anunțul, cât și clipul au fost șterse imediat şi de pe facebook.

- Advertisement -

Gafă în direct: Nicușor Dan a plecat în timp ce era cu susținătorii săi

- Advertisement -

În celelalte oraşe ale ţării, autorătăţile se implică, ajută, sprijină, chiar dacă de exemplu Grădina de la Cluj ţine de Universitate, Grădina de la Iaşi ţine de Universitate, într-o vreme a fost chiar foarte mult sprijinită de către Primărie

Bine. Mă scuzaţi”, a spus un cetățean al Capitalei.

Neștiind că a intrat în direct, Nicușor Dan nu poate răspunde întrebărilor unei doamne. În timp ce femeia încercă să discute cu el, acesta o ignoră. Iniţial se uită în partea opusă, după care îşi verifică telefonul.

Ulterior, abandonează nervos sesiunea de Livestream, ce o anuţase pe Facebook, considerând-o „neprofesionistă”.

Bună ziua. Mulţumesc că sunteţi aici. Aştept să îmi puneţi întrebările pe text, o să răspund la toate întrebările pe care le puneţi.

Nu, nu. Ne oprim, gata. E neprofesionist.

E neprofesionist, nu am nicio întrebare. La revedere

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img