spot_img
0.1 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăDezvaluiriNicușor Dan anunță că va fi candidatul unic al Dreptei la alegerile...

Nicușor Dan anunță că va fi candidatul unic al Dreptei la alegerile pentru Primăria Capitalei

-

Deputatul independent Nicuşor Dan va încerca pentru a treia oară să ajungă primarul general al Capitalei. El a dezvăluit în emisiunea Marius Tucă Show că a avut deja discuţii cu USR, PLUS şi PNL şi va fi candidatul unic al Dreptei la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2020, transmite Mediafax.

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei „Salvati Bucurestiul”, sustine o conferinta de presa generata de decizia autoritatilor de a demola Casa Rosetti-Solesti, declarata monument istoric de categoria B, in Bucuresti, joi 12 mai 2011. Decizia de demolare a fost luata pe baza unui aviz dat de Directia de Cultura Bucuresti, Ministerul Culturii argumentand ca respectivele corpuri nu sunt clasate ca monumente istorice. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
- Reclama -

Nicuşor Dan consideră că “poziţia cea mai potrivită pentru mine ar fi cea de primar al Bucureştiului”, nefiind interesat de o candidatură la prezidenţiale.

“Trebuie să ne uităm la ce vor oamenii, şi oamenii, dacă-i întrebaţi, aşa numitul public de dreapta sau anti PSD, dacă-i întrebaţi, toţi vor un singur candidat din partea dreptei (…) Fie că vorbim de votanţi USR, fie că vorbim de votanţi PNL, fie că vorbim de PLUS, fie că vorbim de alţi oameni care se definesc ca fiind de dreapta, toţi vor să scape de PSD în Bucureşti. Aşa vor ei”, a afirmat Nicuşor Dan.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img