Nicușor Dan ACUZĂ PNL

0
573

Candidatul USB la Primăria Generală a Capitalei, Nicuşor Dan, susţine, pe Facebook, că a s-a întâlnit luni seara cu liderii PNL care au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internaţională, auditat de ambele partide, după ce Cătălin Predoiu a negat o astfel de întrevedere.

„Am avut în această seară o întâlnire cu PNL. Au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internaţională, auditat de ambele partide. În aceste condiţii, noi am decis să mergem înainte cu organizarea sondajului”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El a mai scris că îi aşteaptă în continuare pe cei de la PNL să auditeze cercetarea sociologică.

„Nu avem nimic de ascuns. Vom face publice rezultatele în ultimele zile de campanie. Am convingerea că ele vor arăta ceea ce am spus de la bun început: că USB este singura forţă capabilă să aducă o schimbare adevărată în felul în care se face administraţie în Bucureşti”, a adăugat candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

Cu circa o oră înaintea postării lui Nicuşor Dan, Cătălin Predoiu a negat, tot pe Facebook, existenţa unei astfel de întâlnri.

„Cu privire la speculaţiile din presă: nu m-am întâlnit azi cu Nicuşor Dan. Ultima oara l-am văzut aseară la TVR”, a scris Predoiu pe reţeaua de socializare.