spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeNicușor Dan, abandonat de alianța opoziției: Nicușor cere bani bucureștenilor

Nicușor Dan, abandonat de alianța opoziției: Nicușor cere bani bucureștenilor

-

Primarul Capitalei Nicușor Dan a lansat un clip recent în care face apel la cetățeni pentru a îi finanța campania electorală.

„Fac apel la bucureșteni să doneze pentru candidatul independent Nicușor Dan. Suma pe care am strâns-o în 2020 prin donații a fost de 200.000 euro. Anul acesta, până acum, am strâns 150.000 euro. Și țintesc 450.000”, spune Nicușor Dan într-un clip electoral publicat pe paginile de socializare.

- Advertisement -

Nicușor Dan folosește teama ca argument în rugămintea către bucureșteni. Nicușor Dan susține că are nevoie de o mobilizare masivă din partea bucureștenilor de teamă ca alți contracandidați să nu se impună.

Marea întrebare însă rămâne de ce alianța opoziției, numită deja în spațiul public drept „alianța neputinței”, nu își finanțează candidatul.

- Advertisement -

Contactați de mai multe publicații, reprezentanții USR au refuzat să dea un răspuns concret. De pildă, deputatul USR, Radu Miruță, a precizat pentru dcnews.ro că „este o discuție în curs (…), se va găsi o metodă de a finanța această campanie, în limita disponibilităților pe care și noi le avem”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img