spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Nicușor Dan a pus-o în secret pe șefa sa de cabinet administrator...

Nicușor Dan a pus-o în secret pe șefa sa de cabinet administrator al Bucureștiului

-

Nicușor Dan a numit-o pe Diana Pungă – șefa sa de cabinet de la Primăria Generală – în funcția de administrator public al Municipiului București. Anterior, în timpul mandatului Gabrielei Firea, funcția a fost ocupată de Sorin Chiriță.

- Reclama -

Diana Pungă are 35 de ani și – din informațiile SpotMedia.ro – a fost membru USB (partidul fondat de Nicușor Dan și care s-a transformat, ulterior, în USR).

Din informații SpotMedia.ro, Diana Pungă a absolvit studii umaniste la Universitatea din București și are experiență în principal în marketing și în PR.

Până la acest moment, Primăria Capitalei nu a publicat, pe siteul său, un CV complet al Dianei Pungă, din care să reiasă clar unde a lucrat aceasta la privat, care este experiența în domeniul public și care este viziunea ei pentru București.

De fapt, momentan, numele Dianei Pungă nu este nici măcar menționat ca manager public. Iar instituția nu a emis niciun comunicat de presă referitior la această numire. SpotMedia.ro a aflat informația și PMB a confirmat-o.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img