Nicușor Dan a pus-o în secret pe șefa sa de cabinet administrator al Bucureștiului

0
1
Nicusor Dan, presedintele Asociatiei "Salvati Bucurestiul", sustine o conferinta de presa generata de decizia autoritatilor de a demola Casa Rosetti-Solesti, declarata monument istoric de categoria B, in Bucuresti, joi 12 mai 2011. Decizia de demolare a fost luata pe baza unui aviz dat de Directia de Cultura Bucuresti, Ministerul Culturii argumentand ca respectivele corpuri nu sunt clasate ca monumente istorice. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Nicușor Dan a numit-o pe Diana Pungă – șefa sa de cabinet de la Primăria Generală – în funcția de administrator public al Municipiului București. Anterior, în timpul mandatului Gabrielei Firea, funcția a fost ocupată de Sorin Chiriță.

Diana Pungă are 35 de ani și – din informațiile SpotMedia.ro – a fost membru USB (partidul fondat de Nicușor Dan și care s-a transformat, ulterior, în USR).

Din informații SpotMedia.ro, Diana Pungă a absolvit studii umaniste la Universitatea din București și are experiență în principal în marketing și în PR.

Până la acest moment, Primăria Capitalei nu a publicat, pe siteul său, un CV complet al Dianei Pungă, din care să reiasă clar unde a lucrat aceasta la privat, care este experiența în domeniul public și care este viziunea ei pentru București.

De fapt, momentan, numele Dianei Pungă nu este nici măcar menționat ca manager public. Iar instituția nu a emis niciun comunicat de presă referitior la această numire. SpotMedia.ro a aflat informația și PMB a confirmat-o.