spot_img
0.4 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăExclusivScandalul Nicolicea-Geoană: Ministrul UNPR prins cu minciuna. Cine l-a dat afară din...

Scandalul Nicolicea-Geoană: Ministrul UNPR prins cu minciuna. Cine l-a dat afară din PSD?

-

Ministrul pentru relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, acum membru al UNPR, l-a acuzat vineri seară la B1 TV pe Mircea Geoană, fost președinte PSD, că în 2008 l-a dat afară din PSD primind în schimb suma de 40.000 de euro. În replică, Mircea Geoană a anunțat că luni îl va da în judecată.

- Reclama -

dragneaÎN 2008, NICOLICEA SPUNEA CĂ AR FI FOST DAT AFARĂ DE HREBENCIUC

FLUX 24 a verificat ce s-a întâmplat în 2008, când Eugen Nicolicea a fost exclus din PSD Mehedinți. La sedința respectivă nu a fost prezent Mircea Geoană, ci Liviu Dragnea (foto) care a binecuvântat excluderea lui Eugen Nicolicea. De asemenea, într-o declarație publică imediat după excludere, Eugen Nicolicea l-a acuzat pe Viorel Hrebenciuc că ar fi pus la cale excluderea sa. Deocamdată Liviu Dragnea nu a făcut nici o declarație privind episodul Nicolicea-Geoană. Viorel Hrebenciuc, cel acuzat de Nicolicea în 2008, este arestat.

REACȚIA LUI MIRCEA GEOANĂ

Mircea Geoană spune că afirmația ministrului pentru Relația cu Parlamentul este cea mai mare invenție și minciună pe care a auzit-o vreodată, arătând că luni îl va acționa pe acesta în instanță. „De 5 ani de zile am accept fără să reacționez la frustrările permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot să înțeleg și lunga suită de calomnii și neadevăruri pe care le-a spus despre mine, dar de această dată vreau să fiu extrem de clar. Dacă are întrebări cu privire la modul în care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepreședintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la ședința de atunci a organizației”, a declarat Geoană, sâmbătă.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img