spot_img
9.8 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăExclusivScandalul Nicolicea-Geoană: Ministrul UNPR prins cu minciuna. Cine l-a dat afară din...

Scandalul Nicolicea-Geoană: Ministrul UNPR prins cu minciuna. Cine l-a dat afară din PSD?

-

Ministrul pentru relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, acum membru al UNPR, l-a acuzat vineri seară la B1 TV pe Mircea Geoană, fost președinte PSD, că în 2008 l-a dat afară din PSD primind în schimb suma de 40.000 de euro. În replică, Mircea Geoană a anunțat că luni îl va da în judecată.

dragneaÎN 2008, NICOLICEA SPUNEA CĂ AR FI FOST DAT AFARĂ DE HREBENCIUC

- Advertisement -

FLUX 24 a verificat ce s-a întâmplat în 2008, când Eugen Nicolicea a fost exclus din PSD Mehedinți. La sedința respectivă nu a fost prezent Mircea Geoană, ci Liviu Dragnea (foto) care a binecuvântat excluderea lui Eugen Nicolicea. De asemenea, într-o declarație publică imediat după excludere, Eugen Nicolicea l-a acuzat pe Viorel Hrebenciuc că ar fi pus la cale excluderea sa. Deocamdată Liviu Dragnea nu a făcut nici o declarație privind episodul Nicolicea-Geoană. Viorel Hrebenciuc, cel acuzat de Nicolicea în 2008, este arestat.

REACȚIA LUI MIRCEA GEOANĂ

- Advertisement -

Mircea Geoană spune că afirmația ministrului pentru Relația cu Parlamentul este cea mai mare invenție și minciună pe care a auzit-o vreodată, arătând că luni îl va acționa pe acesta în instanță. „De 5 ani de zile am accept fără să reacționez la frustrările permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot să înțeleg și lunga suită de calomnii și neadevăruri pe care le-a spus despre mine, dar de această dată vreau să fiu extrem de clar. Dacă are întrebări cu privire la modul în care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepreședintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la ședința de atunci a organizației”, a declarat Geoană, sâmbătă.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img