Nicolae Robu, șeful PNL Timiș după scandalul de la Spitalul Județean Timișoara: ÎI SCHIMBĂM PE TOȚI. Între două persoane la fel de bune, îl preferăm pe cel din echipa noastră

0
87

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a dat recomandare pentru Raul Pătraşcu, cel care va prelua funcţia de manager la Spitalul Judeţean Timişoara, dar nu poate garanta pentru acesta. În ceea ce-l priveşte pe “ex”-ul Marius Craina a avut doar cuvinte de bine, problema fiind că acesta este… PSD-ist, transmite De Banat.

Marius Craina e bun, profesional, medical, din toate punctele de vedere, dar are o mare problemă: nu e liberal. Nici viitorul şef de la Spitalul Judeţean, Raul Pătraşcu nu era liberal acum câteva luni, dar perioada de experienţă PNL l-a făcut candidatul perfect. Tocmai de aceea, preşedintele PNL Timiş, Nicoale Robu, i-a oferit recomandarea necesară. Poate dacă şi Craina era liberal… Aşa, chiar dacă oamenii sunt de valori egale, mai bun e cel din echipa noastră, a spus Robu, vineri. Marea problemă a PSD-istului e că era interimar.

„În primul rând că eu am avut o bună colaborare cu Craina, are aprecierea mea, atât cât l-am cunoscut în interacţiunea dintre noi, îl vorbesc de bine, chiar dacă a fost desemnat candidat la primărie. Dar situaţia e următoarea: el a fost interimar, în ultima vreme, numirile astea interimare se fac de puterea politică a momentului. Numirile se fac de echipa câştigătoare. E o numire interimară. Nu trebuie să i se reproşeze nimic, a fost numit cineva care, sperăm noi, că e la fel de bun”, a declarat Robu.

El nu poate să garanteze nimănui că Pătraşcu e la fel de bun, dar i-a oferit, oricum, o recomandare.

„Eu nu pot garanta pentru el, eu i-am dat lui o recomandare, la fel cum am dat studenţilor mei, care au mers afară şi au obţinut burse. Nu înseamnă că nu mă pot înşela. Dacă ei mă dezamăgesc, e rău şi pentru mine, că nu au onorat poziţia şi încrederea mea. E un om cinstit”, a mai subliniat Robu.

Garantat, debarcarea lui Craina nu e decât începutul. Plin de energie, Robu a insistat că partidul va schimba tot!

„Noi îi schimbăm pe toţi, tot ce e interimar pe funcţii, tot ce e politic schimbăm. Între două persoane la fel de bune, îl preferăm pe cel de echipa noastră”, a conchis Robu.