spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeNicolae Ciucă: Sunt convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău...

Nicolae Ciucă: Sunt convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru UE va creşte în Republica Moldova

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se declară convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru Uniunea Europeană va creşte în Republica Moldova. ”Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, afirmă el.

- Reclama -

”Astăzi, preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul privind începerea negocierilor de aderare la UE. Felicitări tuturor fraţilor noştri de peste Prut! Este un pas important pe drumul vostru european, drum pe care România vă va fi alături!”, a transmis Nicolae Ciucă, vineri, într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -

El a subliniat că europarlamentarii PNL au fost mereu susţinători activi ai demarării negocierilor şi vor continua şi în noul mandat să sprijine necondiţionat procesul de aderare a Republicii Moldova.

”Sunt convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru UE va creşte în Republica Moldova. Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, a conchis el.

- Advertisement -

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene confirmă vineri deschiderea – la 25 iunie – a negocierilor de aderare la UE ale Ucrainei şi Republicii Moldova, anunţă vineri preşedinţia belgiană a Consiliului UE, relatează AFP.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img