spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeNicolae Ciucă: PNL a fost cel care a asigurat cea mai mare...

Nicolae Ciucă: PNL a fost cel care a asigurat cea mai mare absorbţie de fonduri europene, de la sub 50% când am preluat guvernarea, la 96% in acest moment

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că PNL a fost cel care a asigurat cea mai mare absorbţie de fonduri europene, de la sub 50% când am preluat guvernarea, la 96% in acest moment.

”Trecem printr-o situaţie deosebit de complicată, avem nevoie să ne agregăm la temele europene importante. Sunt teme importante la care trebuie să răspundem împreună”, a declarat preşedintele PNL în cadrul Conferinţei regionale TNL „Europa în fiecare localitate”, organizată de TNL Bucureşti

- Advertisement -

Liderul PNL a precizat că ”reducerea decalajului de dezvoltare dintre România şi celelalte ţări se rezolvă prin dezvoltare”.

”S-a vorbit de valori, miliarde de euro, PNL a fost cel care a asigurat cea mai mare absorbţie de fonduri europene, de la sub 50% când am preluat guvernarea, la 96% in acest moment. Prin asta am reuşit să aducem dezvoltare în comunităţile locale, prin asta reuşim să ne menţinem sloganul. Vorbim de oameni, de primarii din ţară, preşedinţii de CJ, vorbim de o echipă, vorbim de echipe la nivel guvernamental, echipa de reprezentare a PNL în Parlamentul European”, a completat liderul liberal.

- Advertisement -

Ciucă a menţionat că trebuie să aducem cât mai mulţi bani în România, ca până în 2030 să reducem acest decalaj.

”Pe guvernările liberale am reusit să creştem indicativul de dezvoltare, pentru generaţia noastră este ca în 2023 să ducem acest indicator la 95%, ceea ce înseamnă că beneficiaţi de aceste libertăţi de a studia unde doriţi, să vă petreceţi timpul unde vreţi, să vă faceţi prieteni peste tot”, a mai spus Ciucă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img