spot_img
24.1 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăAnalizeNicolae Ciucă, discuţii cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, în...

Nicolae Ciucă, discuţii cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, în marja Summitului Parlamentar al NATO: Relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează

-

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut discuţii cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, în marja Summitului Parlamentar al NATO, el afirmând că relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are aici un rol esenţial. Liderul PNL arată că în întrevederea cu omologul meu ucrainean, a vorbit despre soluţiile concrete de care Kievul are nevoie şi sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin şi ţară membră NATO.

- Reclama -

”Relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are aici un rol esenţial. Aceasta a fost tema discuţiei pe care am avut-o la Washington – în marja Summitului Parlamentar al NATO – cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei”, a transmis Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img