spot_img
23.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăSpecialNicio instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa nu are autorizaţie de securitate...

Nicio instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa nu are autorizaţie de securitate la incendiu

-

Niciuna dintre cele 18 instituţii aflate în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa, între care Spitalul Judeţean de Urgenţă, Muzeul de Artă şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, nu are autorizaţie de securitate la incendiu, spune vicepreşedintele CJ Cristinel Dragomir, transmite Mediafax.

- Reclama -

Cristinel Dragomir a declarat, vineri, la finalul şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa, că instituţiile aflate în administrarea CJ au avize de securitate la incendiu, dar nu şi autorizaţii în acest sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Avizele se dau la toată lumea, dotările s-au făcut pentru că în avizele respective eşti obligat să ai hidrant cu un anumit debit, eşti obligat să ai nu ştiu câte extinctoare, normal că acele lucruri s-au ţinut. Această autorizaţie practic ce face în plus, are un scenariu la incendiu. Practic este o lucrare care trebuie făcută venind şi vizionând locul şi este un scenariu pe care oricine ar folosi spaţiul respectiv este obligat să-l respecte. Avem 18 imobile, toate în această situaţie”, a afirmat vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

El a explicat că deocamdată a fost depusă documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu pentru Pavilionul Expoziţional

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...