spot_img
22.2 C
București
luni, mai 29, 2023
Acasă#WhiteHouse2016New York Times: Lista scurta a posibililor viitori oficiali ai administratiei Trump

New York Times: Lista scurta a posibililor viitori oficiali ai administratiei Trump

-

Pe lista pentru secretar de stat la Departamentul de Stat se afla: John R. Bolton, fostul ambasador al SUA la ONU, Bob Corker, senator de Tennessee si presedinte al Comisiei de afaceri externe din Senat, Newt Gingrich, fost presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Zalmay Khalilzad, fost ambasador al SUA in Afganistan, Stanley A. McChrystal, general, fost comandant al trupelor internationale din Afganistan.

- Reclama -

Pe lista pentru secretar al trezoreriei se afla: Thomas Barrack Jr., investitor, fondatorul si directorul Colony Capital, Jeb Hensarling, guvernatorul statului Texas, Steven Mnuchin, vechi bancher de la Goldman Sachs si presdintele comisiei de finante din campania lui Trump, Tim Pawlenty, fost guvernator de Minnesota.

Pe lista pentru ministru al apararii se afla: Kelly Ayotte, senatoare republicana aflata la sfarsitul mandatului in Congresul SUA din partea statului New Hampshire, generalul Mike Flynn, fost sef al serviciului de informatii militare american, Stephen J. Hadley, fost consilier pentru securitatea nationala al lui George W.Bush, Jon Kyl, fost senator din Arizona, Jeff Sessions, senator din Alabama.

Pe lista pentru procuror general se afla: Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, apropiat si sustinator al lui Donald Trump, Jeff Sessions, senator de Alabama, Chris Christie, guvernator de New Jewrsey.

Pe lista pentru ministru de interne se afla: Jan Brewer, fost guvernator de Arizona, Robert E. Grady, specialistul in capital de risc, Harold G. Hamm, PDG al companiei producatoare de petrol Continental Resource, Forrest Lucas, co-fondatorul gigantului din energie Lucas Oil, Sarah Palin, fost guvernator de Alaska.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img