spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăAnalizeNew York Times: Liderii occidentali slăbiți se adună în Italia pentru a...

New York Times: Liderii occidentali slăbiți se adună în Italia pentru a discuta despre o lume neguvernabilă

-

The New York Times a publicat un articol în care afirma că liderii occidentali slăbiți, deja epuizați politic de problemele lor interne, s-au adunat la o întâlnire a liderilor G7 în Italia pentru a discuta despre o lume neguvernabilă.

- Reclama -

„Liderii occidentali slăbiți se adună în Italia pentru a discuta despre o lume neguvernabilă”, se arată în titlul articolului NYT.

- Advertisement -

Potrivit autorilor articolului, șefii de țări, cu excepția liderului Italiei Giorgi Meloni, ajung la întâlnire fie într-o situație dificilă, fie în pregătire pentru luptă, iar „adunarea lor nefastă” vorbește despre răsturnările care au cuprins Occidentul. De asemenea, publicația nu se așteaptă la nimic bun de la rezultatele întâlnirii.

În special, publicația scrie că premierul canadian Justin Trudeau, după mai bine de opt ani de mandat, s-a confruntat cu dezamăgirea poporului său, iar cancelarul german Olaf Scholz a fost învins la alegeri. La rândul său, acest summit este de așteptat să devină un „tur de adio” pentru premierul britanic Rishi Sunak care este în pragul alegerilor generale. Publicația presupune că în astfel de condiții Marea Britanie nu își va lua niciun angajament serios.

- Advertisement -

Reuniunea liderilor G7, prezidată de Italia, va dura între 13 și 15 iunie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img