spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeNevasta politician din fieful lui Iohannis pe care nu o schimbă nici...

Nevasta politician din fieful lui Iohannis pe care nu o schimbă nici un ministru

-

Amalia Cindrea, soția fostului președinte al Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea (PSD), a fost președintă a PUR Sibiu, a ocupat pentru câteva luni funcția de subprefect al județului și a fost chiar deputat în legislatura 2000-2004. În 2003 a trecut la PSD, iar din 2007 a fost numită comisar șef la Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorilor Sibiu. De atunci ocupă această funcție, indiferent de numele ministrului, transmite Turnul Sfatului.

Numele ei este legată și de căderea politică a soțului său, Ioan Cindrea. În septembrie 2011, Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a acuzat pe atunci-deputatul PSD Ioan Cindrea de conflict de interese după ce, între octombrie 2009 și februarie 2011, și-a angajat soția în cadrul biroului său de parlamentar de la Sibiu.

- Advertisement -

Atunci când a primit cu caracter temporar această poziție, Amalia Cindrea se justifica: „Din mai multe propuneri care mi s-au făcut am ales-o pe aceasta. Mi-a mai fost propus câte un post la nivel național în Ministerul Economiei, în Ministerul Muncii și în Ministerul Mediului. Am preferat, însă, un post în Sibiu pentru că și soțul meu lucrează aici”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img