spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
Acasă#Euro2016NESIMȚIREA ȘEFULUI FRF: Voi încasa prima de 92.000 de euro pentru #Euro2016,...

NESIMȚIREA ȘEFULUI FRF: Voi încasa prima de 92.000 de euro pentru #Euro2016, am salariu de doar 4.400, NU SUNT POPULIST SĂ DONEZ BANII LA CENTRELE DE COPII ȘI JUNIORI

-

Nu am încasat această primă. O voi încasa, a declarat șeful FRF, Răzvan Burleanu, la Digi 24. Este vorba de prima de 92.200 de euro pentru calificarea României la #Euro2016, unde naționala a avut o prestație rușinoasă.

Salariul pe care îl câștig eu ca președinte de Federație nu depășește 4.400 de euro, în contextul în care am responsabilitatea financiară a unui buget de peste 20 de milioane, a susținut Burleanu.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ REVOLTĂTOR/ Şefii şi angajaţii FRF şi-au împărţit prime de sute de mii de euro pentru #Euro2016, dar i-au folosit voluntari la munca de jos pe studenţii români din Franţa/ Şeful FRF are diurnă de 500 de euro pe zi

El a uitat să specifice celelalte sume de bani pe care le primește la FRF.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:Nababul din fruntea Federației Române de Fotbal și SRI

Întrebat dacă nu s-a gândt să doneze prima de calificare unui centru pentru copii și juniori, Răzvan Burleanu a răspuns: „Aceste gesturi mi s-ar părea extrem de populiste. De ce? Fiindcă rolul tău ca președinte de Federație, rolul tău ca administrație este să gândești un sistem care să funcționeze, să gândești resurse financiare și să faci tot ceea ce este posibil să ai resursele financiare la dispoziție pentru a investi. De aceea, practic, n-am vrut să mă aflu în această zonă populistă”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img