spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăMediaNemulțumiri la Digi 24: Oamenii vechi pleacă

Nemulțumiri la Digi 24: Oamenii vechi pleacă

-

Plecări și schimbări la postul Digi 24. Coordonatorul cameramanilor de teren de la producție, dar și alți trei operatori – printre care doi dintre cei mai vechi angajați ai stației – au decis să plece. Alți câțiva reporteri au părăsit postul de știri în ultima lună, scrie Pagina de Media.

- Reclama -

Cătălin Isopescu, coordonatorul cameramanilor de teren de la departamentul producție al Digi 24, și-a dat demisia de la postul de știri, după cinci ani la postul TV. Alți trei operatori pleacă. Printre ei, Andreas Popa, unul dintre cei mai vechi angajați ai Digi 24. Andreas Popa a venit la Digi 24 încă de la lansarea stației, după opt ani de Pro TV. Din informațiile Paginademedia.ro, se întoarce la Pro TV.

În ultima lună, au decis să plece de la Digi 24 și câțiva reporteri. Laura Culița, reporter pe economic, s-a dus la Pro TV. La fel Ștefana Todică, fost reporter pe social la Digi 24. Roxana Vântu a ieșit din televiziune, optând pentru PR.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, motivele plecărilor țin de procedurile de lucru administrative impuse de managementul stației în ultimele luni. Printre acestea: rapoarte de activitate, sisteme de pontaj și stabilirea unor norme de lucru pe zi.

Confom surselor Paginademedia.ro, șefa departamentului economic, Lidia Focșan, a intrat în această perioadă într-un concediu neprevăzut. Potrivit acelorași surse, managementul stației i-a propus un post la o stație locală, pe care jurnalista l-ar fi refuzat. Lidia Focșan lucrează în Digi 24 din 2012.

În ultimele zile, a fost făcută o schimbare și la nivel de EOD – Editor of the Day. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Adrian Cojocaru este EOD, în locul lui Dumitru Rahău.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...