spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeNedoctorul Cîțu

Nedoctorul Cîțu

-

Noi informații ies la iveală privind studiile pe care premierul Florin Cîțu le-a făcut în SUA. Libertatea.ro scrie în exclusivitate că a solicitat răspunsuri oficiale de la Universutatea Iowa din SUA, care confruntate cu datele prezentate în CV-ul lui Cîțu redau unele inadvertențe.

- Reclama -

Cîțu a scris în CV-ul oficial că între 1997-1999 a făcut un masterat la Universitatea de Stat din Iowa și că până în 2002 a studiat la aceeași universitate un doctorat, însă „fără dizertație”. Potrivit răspunsurilor de la universitatea americană, publicate de Libertatea,  Cîțu a a obținut un Master of Science în Economie pe 11 mai 2002, nu în 1999, iar din răspuns nu figurează că a obținut vreun titlu de doctor.

„Punând față în față CV-ul oficial al prim-ministrului și răspunsul Iowa State University, e adevărat că premierul nu a susținut că a obținut titlul de doctor, însă întrebările care se pun, în acest moment, e în câți ani a făcut masterul, când l-a terminat și ce înseamnă, concret, că a studiat doctoratul între 1999 și 2002, cum susține șeful Guvernului României?  Premierul Cîțu a transmis, prin biroul de presă al Guvernului că, într-adevăr, „Dizertația pentru master a fost prezentată în 2002”. El nu a răspuns la întrebarea de ce și-a trecut masterul terminat în 1999, dacă finalizarea acestuia a fost, de fapt, în 2002.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...