Nebunul violator la 8 minute de la baza americană de la Deveselu. De ce SRI și CIA nu au știut nimic?

0
120

Deci avem un individ, nebun zic organele, la 8 km de baza de la Deveselu și SRI și CIA nu știu nimic…., a scris jurnalistul Andrei Bădin pe facebook,

Practic de la locuința măcelarului din Caracal până la baza de la Deveselu sunt 6-8 minute. Este greu de crezut că serviciile românești și americane nu erau informate că un ”nebun” locuia în preajma bazei militare și putea reprezenta un pericol de securitate.

În mod normal astfel de persoane ar fi trebuit să fie monitorizate.

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, Gheorghe Dincă, a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie. Potrivit unor surse medicale, bărbatul suferea de mai multe tulburări de comportament, unele apărute în urma consumului de alcool.

Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Potrivit acestora, ultima internare a bărbatului a avut loc în aprilie 2010. Atunci, a fost internat pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar „Tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindron de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică.

Sursele citate au precizat că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori în spital, pentru tratamentul unor afecţiuni asemănătoare. „A stat de câteva ori în spital, timp de câteva zile, pentru tratament, apoi a primit tratament la domiciliu”, au mai spus sursele.