spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAnalizeNeagu Djuvara: Musulmanii prezintă o primejdie, se SCHIMBĂ populația Europei, spun bogdaproste...

Neagu Djuvara: Musulmanii prezintă o primejdie, se SCHIMBĂ populația Europei, spun bogdaproste că nu mai am decât un an sau doi de trăit

-

”Musulmanii prezintă o primejdie. E cea mai mare primejdie, pentru că au de gând să impună credința lor omenirii întregi. Așa că sunt un pericol. Că peste tot unde intră, nu intră ca să se asimilieze cu locul de acolo, ci ca să mănânce țara aceea! În sensul ăsta sunt foarte pesimist pentru viitor”, a afirmat sâmbătă seară istoricul Neagu Djuvara în interviul acordat jurnalistului Dan Andronic, la emisiunea ”Lumini și umbre” de la B1TV.

Peste o sută de ani cei care vor fi locuitorii Franței, Germaniei sau Angliei vor fi complet diferiți de cei de astăzi,  a susținut Djuvara.

În plus, Europa se află în fața unei alte mari primejdii: năvălirea chinezilor, a mai afirmat istoricul.

Eu sunt foarte pesimist. Intră un val de populații, dar este mai grav decât ce s-a întâmplat în Evul Mediu după căderea Romei. De ce? Pentru că populațiile care au intrat peste Imperiul Roman erau, totuși, din aceeași familie. Ori, în momentul de față, ăștia care ne invadează, care năvălesc peste Europa, sunt cu totul alte nații. Sunt arabi, turci, sunt kirkizi, sunt dracu’ să-i ia! Lifte păgâne! Asta înseamnă că se schimbă populația Europei! Peste o sută sau două de ani, cei care vor fi locuitorii Franței, Germaniei sau Angliei vor fi complet diferiți de cei de astăzi! Și asta mă îngrozește, încât spun bogdaproste că nu mai am decât un an sau doi de trăit, la 99 de ani, să nu mai văd această calamitate. Adică să văd Europa pe jumătate turcă…, poate și chineză, trebuie să știți că și aici e un pericol mare, cred. Una din marile primejdii pe care le trăiește Europa acum este, încet-încet, cum spun nemții, năvălirea chinezilor”, a precizat Neagu Djuvara.

INREGISTRAREA EMISIUNII AICI

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...