spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăExterneNavalnîi critică interzicerea lui Trump pe Twitter: Primesc zilnic amenințări cu moartea,...

Navalnîi critică interzicerea lui Trump pe Twitter: Primesc zilnic amenințări cu moartea, iar Twitter nu interzice pe nimeni

-

Alexei Navalnîi, cel mai cunoscut opozant rus al lui Vladimir Putin, care a supraviețuit otrăvirii de două ori, a publicat pe site-ul său un mesaj în 11 puncte în care a comentat interzicerea președintelui american Donald Trump pe rețeaua de socializare Twitter.

- Reclama -

Navalnîi susține că interzicerea lui Trump reprezintă un ”act de cenzură inacceptabil”, care s-a bazat pe ”emoții și preferințe politice personale” și că astfel de decizii sunt luate de ”persoane pe care nu le cunoaștem, în baza unei proceduri pe care nu o cunoaștem”.

Opozantul rus a punctat că Donald Trump ”a spus lucruri foarte iresponsabile”, dar că pentru acest lucru a plătit la alegerile din 3 noiembrie, atunci când nu a mai fost votat de cetățenii SUA.

Navalnîi a ironizat o eventuală explicație referitoare la încălcarea termenilor comunității Twitter spunând că el ”primește zilnic, de mulți ani, amenințări cu moartea, iar Twitter nu interzice pe nimeni”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img