spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeNatalia Intotero: Ne aflăm astăzi într-un moment de cotitură pentru învățământul românesc

Natalia Intotero: Ne aflăm astăzi într-un moment de cotitură pentru învățământul românesc

-

Ne aflăm astăzi într-un moment de cotitură pentru învățământul românesc. Vom avea un nou sistem pedagogic bazat pe module, iar noile legi ale învățământului urmează să ajungă, în perioada următoare, în Parlamentul României.Dragi elevi, stimați educatori, știm cu toții că indiferent câte schimbări administrative au loc, un element rămâne constant: este vorba de relația specială dintre elev și dascăl, fiecare cu responsabilitatea sa. Profesorul rămâne un model. Vorbesc din experiența mea proprie când spun că îmi aduc aminte și astăzi de profesorii pe care i-am avut, pe care îi respect și îi apreciez în continuare, afirmă deputata Natalia Intotero, președintele Comisiei de Educație.

- Reclama -

De asemenea, educator fiind la rândul meu, pot spune că am avut parte de elevi minunați, care m-au influențat la rândul lor și m-au făcut să văd lumea diferit. Acest schimb dintre generații, această relație deosebită dintre elev și dascăl, este esențială pentru societatea noastră. Nimeni nu poate schimba acest lucru, mai spune Intotero.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...