spot_img
19.8 C
București
marți, mai 24, 2022
AcasăJustitie“Naşul” traficului cu droguri din Olanda apare în fotografiile cu ambasadoarea Țărilor...

“Naşul” traficului cu droguri din Olanda apare în fotografiile cu ambasadoarea Țărilor de Jos de Revelion

-

Un personaj reținut pentru trafic cu droguri din Olanda apare în fotografiile cu ambasadorul Tărilor de Jos în Poiana Brașov de Revelion. 

În afară de Nelu Iordache în fotografii separate cu acesta apare în preajma lui Stella Ronner Grubacic și fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie, comisarul sef Petru Pitcovici, reținut într-un dosar de trafic cu droguri din Olanda.

Acesta a fost pozat la masa cu Nelu Iordache, jucand sah, in seara zilei de 1 ianuarie 2018, cu cateva minute inainte de cina luata de afacerist cu Stella Ronner Grubacic, timp in care ambasadoarea se intretinea la bar cu alte persoaneDespre Petru Pitcovici trebuie spus ca, in 2016, a fost retinut de DIICOT si apoi arestat pe motiv ca ar fi sprijinit o grupare de traficanti de droguri de mare risc pe ruta Olanda-Romania, scrie Lumea Justiției.

Petru Pitcovici, reţinut de DIICOT înmai 2016, era denumit “Naşul” în discuţiile traficanţilor de droguri pe care i-ar fi ajutat. Bărbatul care a dat banii pentru cocaina din Olanda spunea că Pitcovici ştia că trei persoane merg să aducă droguri în ţară, potrivit anchetatorilor DIICOT.

Pitcovici a fost ridicat din faţa unui restaurant din Capitală, unde era împreună cu bărbatul care a plătit pentru aducerea drogurilor în ţară.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...