Nașul șefului PSD Maramureș pleacă cu scandal din partid

0
67

Primul care a decis să plece, cu fruntea sus, din PSD Maramureș este chiar nașul lui Zetea (n.red-Gabriel Zetea, liderul PSD Maramureș), primarul de Borșa. Membrii de partid care au asistat la ședință spun că Ion Sorin Timiș a avut un discurs în care a „măturat pe jos” cu parlamentarii care nu au făcut altceva decât „naveta în capitală sau au apărut seară de seară la TV”. Timiș ar fi spus că parlamentarii respectivi și-au adus aminte de el abia în urmă cu o săptămână când au început să înroșească telefoanele pentru a primi susținere, iar în aceste condiții preferă să rămână independent, transmite EMaramureș.

PSD Maramureș a votat ordinea pe liste pentru alegerile Parlamentare. La Camera Deputaților locul întâi pe listă i-a revenit de drept lui Gabriel Zetea, președintele filialei, care nici n-a avut contracandidat.
Aspiranții la un mandat de deputat s-au clasat, în urma voturilor obținute, în următoarea ordine: Călin Matei – 26, Cosmin Butuza – 18, Crina Chilat – 15, Sorin Vlașin – 12, Gheorghe Șimon – 10 voturi.

La Senat, primul loc a fost ocupat de Liviu Marian Pop- 46, urmat de Ioan Sas – 33 de voturi.