spot_img
31.7 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeNașul de la Economie, finul prefect și Coronavirusul din Mehedinți

Nașul de la Economie, finul prefect și Coronavirusul din Mehedinți

-

Bugetul Județului, aprobat în Consiliul Județean prin Hotărârea Nr.18/18.02.2020 a fost atacat la instanța de contencios administrativ de către prefectul județului, la solicitarea nașului, ministrul Economiei, Virgil Popescu. Decizia a blocat pe termen lung activitatea aparatului administrativ al Consiliului Județean Mehedinți și a instituțiilor subordonate, a scris președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Reclama -

Din cauza acestui demers nu se pot aloca bani pentru gestionarea alertei de CORONAVIRUS. Când în România a fost confirmat un nou caz, iar Comisia Europeană a schimbat nivelul de risc privind coronavirusul în UE de la moderat la ridicat, noi nu putem aloca fonduri pentru refacerea stocurilor de materiale de protecție și dezinfectanți la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin și nu putem aloca banii necesari amenajării unor spații speciale pentru tratarea eventualelor cazuri care pot apărea în Mehedinți, Pe cine vă răzbunați, domnule ministru, Virgil Popescu? Vă asumați eventualele urmări?, a mai scris Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...