spot_img
21.7 C
București
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAnalizeMusk: Soros dorește distrugerea civilizației occidentale

Musk: Soros dorește distrugerea civilizației occidentale

-

Antreprenorul și miliardarul american Elon Musk a spus că miliardarul și șeful Fundației pentru Societatea Deschisă George Soros s-a angajat să distrugă civilizația occidentală. 

- Reclama -

„Organizația Soros pare să dorească nimic mai puțin decât distrugerea civilizației occidentale”, a scris Musk pe rețeaua de socializare X, ca răspuns la o postare în care George Soros este acuzat de escaladarea crizei migrației pe insula italiană Lampedusa.

Anterior, Musk a spus că intenționează să dea în judecată Open Society Foundation pentru a opri suprimarea libertății de exprimare. 

Musk și Soros au o lungă istorie de ostilitate. În luna mai, omul de afaceri a postat un tweet în care scria că Soros urăște toată umanitatea și l-a comparat cu Magneto, antagonistul din seria de benzi desenate X-Men despre supereroii mutanți. 

Activitățile lui Soros sunt evaluate negativ din cauza speculațiilor sale financiare, precum și a reputației sale scandaloase – fondurile sale au fost acuzate în mod repetat că au organizat o schimbare a puterii în mai multe state. 

Finanțatorul însuși nu neagă că banii lui au ajutat, în special, la realizarea „Revoluției Portocalii” în Ucraina în 2004 și a „Euromaidanului” în 2013. Într-un număr de țări, el a fost acuzat de amestec în afacerile interne.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img