spot_img
26.1 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăAnalizeMusk povestește în biografia sa cum s-a îmbătat la Moscova

Musk povestește în biografia sa cum s-a îmbătat la Moscova

-

Antreprenorul american Elon Musk a „leșinat” după mai multe pahare de vodcă în timpul unei întâlniri de afaceri la Moscova, relatează Business Insider , citând biografia miliardarului scrisă de Walter Isaacson. 

- Reclama -

Potrivit revistei, Musk dorea să lanseze o misiune pe Marte la începutul anilor 2000 . A fost organizată pentru el o întâlnire cu oameni de afaceri din Rusia pentru a discuta despre achiziția de rachete rusești. Înainte de a ajunge în Federația Rusă, antreprenorul s-a oprit la Paris , unde a participat la o petrecere. Prin urmare, când Musk a ajuns la Moscova, era deja băut, notează publicația.

Potrivit biografiei, vodca a fost servită în timpul prânzului la un restaurant din Moscova. Rușii i-au dat lui Musk și o sticlă de vodcă, a cărei etichetă înfățișa un antreprenor pe Marte.

După cum notează Isaacson, după câteva băuturi, „Musk, care își sprijinea capul cu mâna, a leșinat și s-a lovit cu capul de masă”. Marți, biografia lui Musk, în care își compară copilăria cu o „versiune militarizată a Lord of the Flies” și detaliază funcționarea sateliților Starlink într-o zonă de operațiuni speciale rusești, a fost pusă în vânzare în magazinele occidentale.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img