spot_img
35.1 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeMultimilionarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai...

Multimilionarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat român a murit în accidentul de avion de la Milano

-

Dan Petrescu, multimilionarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat dintre români, a murit duminică în accidentul aviatic de la Milano.Potrivit unor surse Gândul.ro, Petrescu își făcuse cea mai mare parte din avere din imobiliare.Afaceristul era împreună cu fiul său, care potrivit unor surse pilota avionul, iar în aeronavă se mai afla și soția sa, ei călătorind spre Olbia, Sardinia, acolo unde aveau erau așteptați de mama milionarului, la casa pe care o dețineau în localitate. Pe lângă familie, în aparatul de zbor se mai afla încă un cuplu.

- Reclama -

Avionul fusese achiziționat în anul 2015 de Dan Petrescu împreună cu Vova Cohn, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București.

- Advertisement -

Dan Petrescu ar fi fost deținătorul unei averi de circa 3 miliarde de euro.

Aeronava decolase de pe aeroportul Linate și se îndrepta spre Sardinia. Presa italiană mai scrie că pilotul era de cetățenie română, dar unele publicații spun că acesta era german.

- Advertisement -

Fiul lui Dan Petrescu, care locuiește în Canada (unde este cercetător), venise în Italia cu un cuplu, căruia să-i boteze un copil.

Petrescu (68 de ani) l-a botezat în weekend si acum urma sa meargă, alaturi de fini, la Olbia, unde aveau o super-vilă.

Mama lui Dan Petrescu are 98 de ani și se afla în Olbia. Femeie stătea la vila familiei și îl aștepta pe fiul ei.

Potrivit unor surse Gândul.ro, Dan Petrescu își făcuse cea mai mare parte din avere din imobiliare. Dan Petrescu ar fi fost deținătorul unei averi de circa 3 miliarde de euro.

Potrivit Cancan, Dan Petrescu avea o avere de 1 miliard de euro. „Asociat în afacerile familiei Ţiriac: Unicredit Ţiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare. Bun prieten cu Adrian Sârbu şi cu alţi moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el”, scria o jurnalistă despre misteriosul român, în celebra listă a „Grupului de la Monaco”, conform surselor citate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img