spot_img
23.9 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeMotreanu: S-a trezit iar Marian Mina, Îl știți - personajul principal din...

Motreanu: S-a trezit iar Marian Mina, Îl știți – personajul principal din reportajul Recorder despre corupția din vămi, modelul viitorului lider central al PSD. Probabil, s-a trezit după o lungă perioadă de chefuri cu lăutari și nu poate face diferența între a te propune cineva ministru și a te autopropune ministru al transporturilor

-

S-a trezit iar Marian Mina, Îl știți – personajul principal din reportajul Recorder despre corupția din vămi, modelul viitorului lider central al PSD. Probabil, s-a trezit după o lungă perioadă de chefuri cu lăutari și nu poate face diferența între a te propune cineva ministru și a te autopropune ministru al transporturilor, asa cum face el, afirmă europarlamentarul Dan Motreanu, șeful PNL Giurgiu, pe Facebook.

- Reclama -

De fiecare dată când vorbește, parcă este la Radio Erevan. Și dacă tot a pomenit de dorințe, atunci ultimul lucru pe care mi-l doresc pentru PNL este să avem liste comune cu PSD. La fel cum nu îmi doresc să fac parte dintr-un guvern condus de un premier PSD. Sunt de 30 de ani un adversar al modului în care fac politică liderii acestui partid, am votat împotriva guvernării cu PSD. Nu am vorbit despre comasarea alegerilor, nu am comentat dorința lui Marcel Ciolacu de a organiza alegeri anticipate sau de a comasa alegerile locale cu cele prezidențiale.Împreună cu colegii din PNL Giurgiu, în acești ultimi ani, am muncit enorm ca să achitam datoriile lăsate și pentru a scoate județul din starea jalnică în care l-au lăsat administrațiile PSD. Prin urmare, suntem pregătiți să participăm pe liste proprii, să ne prezentăm în fața cetățenilor la toate rundele de alegeri și să câștigăm din nou, mai spune Motreanu.

REPORTAJUL RECORDER:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img