spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeMotreanu: Particip la reuniunea grupului PPE desfășurată la Roma și dedicată viitorului...

Motreanu: Particip la reuniunea grupului PPE desfășurată la Roma și dedicată viitorului Europei și rolului creștinismului

-

Particip la reuniunea grupului PPE desfășurată la Roma și dedicată viitorului Europei și rolului creștinismului, a anunțat pe Facebook europarlamentarul PNL Dan Motreanu.

”Timpurile se schimbă și noi trebuie să ne schimbăm odată cu ele. Trebuie să ne modelăm stilul european de viață. Procedând în acest fel, trebuie să prețuim și să susținem valorile noastre. Fără aceste valori creștine, stilul nostru de viață european își va pierde sufletul, Europa își va pierde sufletul”, a declarat președintele grupului PPE, Manfred Weber.Astăzi a avut loc o dezbatere referitoare la creștinism și rolul Europei în lume. Printre invitați s-a numărat cardinalul Leonardo Sandri, prefect al Congregației pentru Bisericile Orientale. Anul trecut a efectuat o vizită pastorală la Cluj-Napoca, Sighetu Marmației și Blaj. A primit titlul de doctor ”honoris causa” în teologie din partea Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.La discuții au mai participat episcopul Mariano Crociata, președintele Comisiei Conferințelor Episcopale ale Uniunii Europene (COMECE), Riccardo Paterno’ Di Montecupo, marele cancelar al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta, episcopul Mirosław Stanisław Wachowski, subsecretar pentru Relații cu Statele al Sfântului Scaun, a mai spus Motreanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img