spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăActualitateMonica Macovei a mințit

Monica Macovei a mințit

-

Monica Macovei a fost implicată, sâmbătă, 8 octombrie,  într-un accident care s-a soldat cu rănirea gravă a unui motociclist. Chiar dacă inițial fostul ministru a declarat că nu este vina ei, ci a motociclistului, Monica Macovei a mințit, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

CE SPUNE REPLICA ONLINE:

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 8 octombrie a.c., pe DN 39, zona localității Mangalia, lângă unitatea militară, pe Pod, acolo unde a avut loc un accident rutier. O motocicletă a fost implicată, accidentul fiind urmat de un incendiu. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital. Victima a fost inconștientă, însă stabilizată de medicii deplasați la fața locului. Precizăm că accidentul a fost urmat de un incendiu, motocicleta făcându-se scrum. Șoferul automobilului este nimeni alta decât Monica Macovei, fostul ministru al Justiției. Chiar dacă la acel moment, Monica Macovei a spus că nu este vina ei, ulterior, ancheta poliției a dovedit exact contrariul. Astfel, potrivit informațiilor noastre, în curbă, mașina condusă de Monica Macovei ar fi depășit axul drumului și ar fi ajuns pe contrasens, intrând în plin în motociclist.

Ce declara Monica Macovei, imediat după producerea accidentului

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbagurile s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, declarase fostul ministru.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img