spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăMehedințiMODERNIZAREA CARTIERULUI DUDAȘUL SCHELEI DIN DROBETA TURNU SEVERIN APROAPE DE FINAL

MODERNIZAREA CARTIERULUI DUDAȘUL SCHELEI DIN DROBETA TURNU SEVERIN APROAPE DE FINAL

-

Continuăm investițiile de urbanizare a cartierelor mărginașe și lucrăm pe Calea Severinului, în Dudașul Schelei, unde construim practic de la zero o arteră importantă de circulație pentru această zonă a orașului. Este vorba de ultimul tronson din acest drum, pe care îl reabilităm cu fonduri europene, o lucrare complexă ce presupune realizarea sistemului de preluare a apelor pluviale, construirea de podețe, trotuare pietonale și apoi asfaltare, a anunțat primarul reales din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, pe facebook.

- Reclama -

Cu acest șantier încheiem practic lucrările de infrastructură în Dudașul Schelei, unde am asfaltat toate celelalte străzi și aducem acest cartier la gradul de confort de care beneficiază zonele modernizate din municipiu. Lucrările se execută în baza celui mai mare contract pe fonduri europene, obținut în ultimii ani, pentru proiectarea și execuția străzilor din Drobeta Turnu Severin, în valoare de peste 8,2 milioane euro. Voi fi în continuare pe șantiere, alături de severineni, de constructori, pentru a finaliza proiectele și oamenii să fie mulțumiți, mai afirmă Screciu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...